45Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.ķiploka daiviņa5 ĒKolīveļļa4 ĒKlaima vai citrona sula8 gab.tīrītas garneles ledus salāti redičo salāti sīpolloki1 gab.mango2 ĒKvīna etiķis sāls malti melnie pipari1 TKmedus3 ĒKsaldais krējums
Sagatavošana
1
Marinādei ķiplokus notīra un sakapā, samaisa ar divām ēdamkarotēm eļļas, laima vai citrona sulu un liek dziļā bļodā.
2
Garneles noskalo un uz 30 minūtēm iemarinē.
3
Salātus noskalo, sīki saplucina. Sīpollokus noskalo un sakapā. Mango nomizo un sagriež daiviņās.
4
Garneles izņem no marinādes un no visām pusēm apcep eļļā. Etiķi sajauc ar sāli, pipariem, medu, divām ēdamkarotēs eļļas un saldo krējumu.
5
Salātus, sīpolus un mango samaisa ar iegūto marinādi, kārto šķīvjos un virsū liek tikko ceptas garneles.
6
Rotā ar citrona vai laima šķēlītēm.
Iesūtīja: Lilita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit