Siltie jauno kartupeļu salāti ar rukolu, tomātiem un mocarellu
Foto: DELFI
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g jaunie kartupeļi
jaunie kartupeļi
150 g
150 g rukola
rukola
200 g
200 g ķirštomāti
ķirštomāti
 
mazās mocarella bumbiņas
mazās mocarella bumbiņas
 
eļļa
eļļa
pēc garšas
pēc garšas garšaugi, sāls, pipari
garšaugi, sāls, pipari
100 g
100 g pesto
pesto
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Kartupeļu ēdieni
  • Kartupeļu salāti
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Jauno kartupeļu saldenais svaigums, rukolas rūgtums, tomātu skābenums un mocarellas maigums, ko apvieno aromātiskais pesto. Pagatavosi vienreiz, gatavosi vēl un vēl – un nesaki, ka mēs nebrīdinājām!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus nomazgā, nosusina un sagriež daiviņās. Pārlej ar eļļu un pārkaisa ar sāli un garšvielām pēc izvēles – Vidusjūras garšaugu maisījums būs izcili piemērots! Visu samaisa, lai garšv

    Liek kartupeļus cepties – cepeškrāsnī vai karstā gaisa katlā ("Air fryer").

    Tikmēr sagatavo pārējās salātu sastāvdaļas – lielā traukā ber rukolu, pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, mocarellas sieru (mazās mocarellas bumbiņas, protams, izskatās ļoti dekoratīvi, bet tikpat labi garšos arī kumosa izmēros sagrieztas lielās mocarellas bumbas).

    Kad kartupeļi izcepušies, tos pievieno salātu traukā, pārlej ar pesto, samaisa un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.