Siltie kāpostu salāti
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3.0000 2
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 ĒK
1 ĒK saulespuķu eļļa
saulespuķu eļļa
1
1 plānos pusgredzenos sagriezts sarkanais sīpols
plānos pusgredzenos sagriezts sarkanais sīpols
1
1 smalki sagriezta fenheļa sakne (var nelikt)
smalki sagriezta fenheļa sakne (var nelikt)
1/2
1/2 smalki ēvelēts sarkanais kāposts
smalki ēvelēts sarkanais kāposts
1/2
1/2 galviņkāposts vai jaunais kāposts
galviņkāposts vai jaunais kāposts
1
1 vidēji liels, rīvēts burkāns
vidēji liels, rīvēts burkāns
3 ĒK
3 ĒK grauzdētas ķirbju sēklas
grauzdētas ķirbju sēklas
1 sauja
1 sauja pētersīļi
pētersīļi
Salātu mērcei:
2 ĒK
2 ĒK graudainās vai Dižonas sinepes
graudainās vai Dižonas sinepes
1 šķipsna
1 šķipsna gaiši brūnais cukurs
gaiši brūnais cukurs
2 ĒK
2 ĒK balzametiķis
balzametiķis
4 ĒK
4 ĒK laba olīveļļa
laba olīveļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu salāti
  • Karstie salāti
  • Salātu mērces
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Brīnišķīgi salāti, kas papildinās gaļas ēdienus vai zivi, kā arī rīsus vai mundierī ceptus kartupeļus. Bet tikpat labi šie salāti var būt kā pamatēdiens - pievieno grauzdētus pekanriekstus vai valriekstus, plānās šķēlītēs sagrieztu ābolu vai bumbieri, vai sieru, vai plānas vistas filejas šķēlītes. Izbaudi!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un fenheli - aptuveni 1-2 minūtes.

    Liec pannā sarkanos kāpostus un izkarsē vēl 3-4 minūtes. Visu liec lielā salātu traukā, pievieno svaigo kāpostu un rīvētus burkānus.

    Gatavo mērci: visas mērces sastāvdaļas sajauc kopā, pievienojot sāli un piparus pēc garšas. Pārlej mērci pār salātiem un samaisa.

    Salātus pasniedz vēl siltus, pirms tam pārkaisot ar grauzdētām ķirbju sēklām un svaigiem pētersīļiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form