Brokastu salātu recepte
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g gargraudu rīsi
gargraudu rīsi
300 ml
300 ml piens
piens
300 ml
300 ml ūdens
ūdens
350 g
350 g kūpināta zivs
kūpināta zivs
50 g
50 g sviests
sviests
3
3 vārītas olas
vārītas olas
2 ĒK
2 ĒK kapāti pētersīļi
kapāti pētersīļi
pēc garšas
pēc garšas sāls un svaigi malti melnie pipari
sāls un svaigi malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Karstie salāti
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Šie siltie salāti ar kūpinātu zivi un vārītām olām lieti noderēs mierīgām brokastīm, kad vēlies pagatavot ko citu, ne ierastās pankūkas vai omleti. Zivi izvēlies stingrāku - mēs izmantojām kūpinātu pikšu, bet derēs arī, piemēram, sviesta zivs vai paltuss.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rīsus uzvāra.

    Dziļā pannā lej pienu un ūdeni, pievieno zivi. Pannas saturu uzvāra, kad parādās pirmie burbuļi, izslēdz plīti un atstāj zivi pannā uz 15 minūtēm.

    Kad šis laiks pagājis, uzmanīgi izceļ zivi, sadala nelielos gabaliņos, noņemot ādu un izlasot asakas, ja tādas ir.

    Pannā izkausē sviestu, pievieno rīsus, zivi, šķēlēs sagrieztas olas un pētersīļus. Uzmanīgi maisot, visu izkarsē.

    Pievieno pēc garšas sāli un piparus un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form