Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Šie siltie salāti ar kūpinātu zivi un vārītām olām lieti noderēs mierīgām brokastīm, kad vēlies pagatavot ko citu, ne ierastās pankūkas vai omleti. Zivi izvēlies stingrāku - mēs izmantojām kūpinātu pikšu, bet derēs arī, piemēram, sviesta zivs vai paltuss.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
150 ggargraudu rīsi300 mlpiens300 mlūdens350 gkūpināta zivs50 gsviests3 vārītas olas2 ĒKkapāti pētersīļi pēc garšassāls un svaigi malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Rīsus uzvāra.

2

Dziļā pannā lej pienu un ūdeni, pievieno zivi. Pannas saturu uzvāra, kad parādās pirmie burbuļi, izslēdz plīti un atstāj zivi pannā uz 15 minūtēm.

3

Kad šis laiks pagājis, uzmanīgi izceļ zivi, sadala nelielos gabaliņos, noņemot ādu un izlasot asakas, ja tādas ir.

4

Pannā izkausē sviestu, pievieno rīsus, zivi, šķēlēs sagrieztas olas un pētersīļus. Uzmanīgi maisot, visu izkarsē.

5

Pievieno pēc garšas sāli un piparus un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!