Siltie salāti ar akniņām un rukolu
Foto: DELFI
4.2000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Siltie rukolas salāti ar akniņām, ķirštomātiem un parmezāna sieru.

Katlā izkausē sviestu, kopā ar pāris pilēm labas olīveļļas. Liek katlā sīpolus un ķiplokus uz 2 minūtēm un apcep.

Aknas (nosusinātas, apviļātas rozā piparu un sāls maisījumā) liek klāt katlā cepties.

Kad aknas no visām pusēm aprāvušas, liek klāt smalki rīvētus burkānus un sutina - cep ~ 30 minūtes.

Rukolu saplucina ar rokām, apslaka ar olīveļļu, balzamiko. Pieber mazliet piparus (svaigi maltus) un sāli. Ar rokām iecilā.

Iesūtīja: guru

Comment Form