Siltie terijaki vistas salāti
Foto: Ieva Berga
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
Vistas marinādei
1 gab.
1 gab. vistas fileja
vistas fileja
4 ĒK
4 ĒK Terijaki mērce
Terijaki mērce
Panēšanai
50 g
50 g rīvmaize
rīvmaize
pēc garšas
pēc garšas čili pulveris
čili pulveris
pēc garšas
pēc garšas paprikas pulveris
paprikas pulveris
pēc garšas
pēc garšas karijs
karijs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
Salātiem
100 g
100 g salātu mix
salātu mix
1 gab.
1 gab. avokado
avokado
1 gab.
1 gab. tomāts
tomāts
2 ĒK
2 ĒK gaišā sojas mērce
gaišā sojas mērce
2 ĒK
2 ĒK citronu sula
citronu sula
2 TK
2 TK saldā čili mērce
saldā čili mērce
Vēl vajadzēs
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
 
majonēze uz salātiem
majonēze uz salātiem
  • Dārzeņu salāti
  • Gaļas salāti
  • Launags
  • Vakariņas
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Karstie vistas salāti kā restorānā – ekstra, ko iespējams pagatavot pašam. Veselīgi, garšīgi, skaisti, sātīgi – ko vēl vairāk var vēlēties? Salātus pagatavojusi un recepti iesaka Ieva Berga.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju sagriež strēmelēs, aplej ar terijaki mērci un istabas temperatūrā marinē stundu, pa laikam apmaisot.

    Lēzenā bļodā ieber rīvmaizi, samaisa to ar garšvielām. Filejas strēmeles apviļā rīvmaizē tā, lai no visām pusēm tās būtu ar panējumu.

    Cep karstā eļļā, apmēram 4 minūtes no katras puses, līdz apbrūninās.

    Kārto šķīvī salātus, tomātu, avokado. Apslaka ar mērcēm un citronu sulu. Uz salātiem liek filejas gabaliņus. Ja vēlas, pāri visam saliek majonēzes piciņas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form