
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 bundža konservēti turku zirņi
bundža konservēti turku zirņi1 sauja
1 sauja spināti
spināti150 g
150 g fetas siers
fetas siers pēc garšas
pēc garšas Kajēnas pipari
Kajēnas pipari1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļaSiltie turku zirņi, kam pievienoti asie Kajēnas pipari un gardais fetas siers, būs pikanta un ātri pagatavojama piedeva gaļas ēdieniem vai zivīm.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Turku zirņus nokāš. Pannā uzkarsē eļļu un saber tajā zirņus.
Apkaisa ar Kajēnas pipariem un apcep, līdz zirņi pavisam silti.
Tad pannai pievieno nomazgātas un saplucinātas spinātu lapiņas. Tām ļauj pannā sasilt, līdz tās nedaudz saplok.
Kad tas paveikts, turku zirņus ar spinātiem pārliek salātu bļodā un pārkaisa ar sadrupinātu fetas sieru.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.