Karstie salāti ar vistas aknām
Foto: mosfood
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g vistas aknas
vistas aknas
sauja
sauja lapu salāti
lapu salāti
10-12
10-12 ķirštomāti
ķirštomāti
4
4 šampinjoni
šampinjoni
10
10 mazie sīpoliņi
mazie sīpoliņi
3 ĒK
3 ĒK olīveļļa
olīveļļa
2 ĒK
2 ĒK citronu sula
citronu sula
1 TK
1 TK sojas mērce
sojas mērce
50 g
50 g ciedru rieksti
ciedru rieksti
 
maurloki
maurloki
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Karstie salāti
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Koša un garšīga maltīte vakariņām vai pusdienām - siltie salāti ar vistas akniņām un šampinjoniem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vispirms iemarinē šampinjonus. Sēnes sagriež plānās šķēlītēs, pārkaisa ar sāli un pipariem, pārlej ar 1 ēdamkaroti citronu sulas un ēdamkaroti olīveļļas. Ļauj iemarinēties.

    Vistas akniņas noskalo un nosusina. Pārkaisa ar sāli un cep olīveļļā, līdz gatavas (aptuveni 5-7 minūtes).

    Tajā pašā pannā ber notīrītus mazos sīpoliņus un apcep, līdz izveidojusies brūna garoziņa. Pārlej ar šķidrumu (buljonu vai ūdeni) un nedaudz pasautē zem vāka.

    Salātu lapas saplucina, tomātiņus griež uz pusēm. Visu kārto uz šķīvja, klāt liekot marinētos šampinjonus, sīpolus, akniņas.

    Visu pārlej ar mērci, ko gatavo no 2 ēdamkarotēm olīveļļas, 1 ēdamkarotes citronu sulas un 1 tējkarotes sojas mērces. Pāri kaisa ciedru riekstus un maurlokus.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form