Siltie ziedkāpostu salāti ar olu
Foto: Shutterstock
4.0000 4
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1.5 kg
1.5 kg puķkāposti
puķkāposti
2 gab.
2 gab. vārītas olas
vārītas olas
0.5 gab.
0.5 gab. citrona sula
citrona sula
3 ĒK
3 ĒK vīna etiķis
vīna etiķis
6 ĒK
6 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1 ĒK
1 ĒK sasmalcināti pētersīļi
sasmalcināti pētersīļi
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Dārzeņu salāti
  • Karstie salāti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ziedkāpostu salāti ar olu un vīna etiķa - olīveļļas mērci.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzvāra četrus litrus ūdens, pievieno sāli un citrona sulu, liek attīrītas ziedkāpostu rozetes un vāra 7-10 minūtes. Ūdeni nolej, kāpostus atstāj katliņā zem vāka, lai neatdziest.

    Olas noloba un sasmalcina.

    Mērcei - vīna etiķi sajauc ar olīveļļu, pievieno piparus.

    Ziedkāpostus pārliek salātu traukā, pārkaisa ar sasmalcinātām olām, pārlej ar mērci. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.

    Iesūtīja: Lilita

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form