20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1.5 kgpuķkāposti2 gab.vārītas olas0.5 gab.citrona sula3 ĒKvīna etiķis6 ĒKolīveļļa1 ĒKsasmalcināti pētersīļi sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Uzvāra četrus litrus ūdens, pievieno sāli un citrona sulu, liek attīrītas ziedkāpostu rozetes un vāra 7-10 minūtes. Ūdeni nolej, kāpostus atstāj katliņā zem vāka, lai neatdziest.
2
Olas noloba un sasmalcina.
3
Mērcei - vīna etiķi sajauc ar olīveļļu, pievieno piparus.
4
Ziedkāpostus pārliek salātu traukā, pārkaisa ar sasmalcinātām olām, pārlej ar mērci. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtīja: Lilita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit