Siltie ziedkāpostu salāti ar olu
Foto: Shutterstock
4.0000 4
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ziedkāpostu salāti ar olu un vīna etiķa - olīveļļas mērci.

Uzvāra četrus litrus ūdens, pievieno sāli un citrona sulu, liek attīrītas ziedkāpostu rozetes un vāra 7-10 minūtes. Ūdeni nolej, kāpostus atstāj katliņā zem vāka, lai neatdziest.

Olas noloba un sasmalcina.

Mērcei - vīna etiķi sajauc ar olīveļļu, pievieno piparus.

Ziedkāpostus pārliek salātu traukā, pārkaisa ar sasmalcinātām olām, pārlej ar mērci. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.

Iesūtīja: Lilita

Comment Form