Sīpolu marmelāde – garda un viegli pagatavojama piedeva
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg sīpoli
sīpoli
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
1 ĒK
1 ĒK sarkanvīna etiķis
sarkanvīna etiķis
1 ĒK
1 ĒK brūnais cukurs
brūnais cukurs
1 TK
1 TK sāls
sāls
4 ĒK
4 ĒK balzamiko mērce
balzamiko mērce
3 ĒK
3 ĒK sojas mērce
sojas mērce
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Citas mērces
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Burvīga piedeva pastētei, kartupeļu biezenim, steikam un citiem gaļas ēdieniem. Vari to ielikt skaistā burciņā un pasniegt kā pašradītu dāvanu. Sīpolu marmelādes, kuru vari baudīt gan siltu, gan aukstu, recepti iesaka gardēde Mārīte Eglīte.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolus sagriez mēnestiņu formā.

    Uzkarsē pannu. Kad tā sakarsusi, uzlej eļļu un uzliec sviestu.

    Kad eļļa un sviests izkusuši, liec pannā sīpolus.

    Uz lēnas uguns sautē, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi.

    Pieber sāli, cukuru un cep, līdz sīpoli kļūst mazliet zeltaini.

    Pievieno visas šķidrās sastāvdaļas, un, nemitīgi maisot, karsē aptuveni 3–5 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form