::Recepte::
Parasti sagriežu sīpolus, lieku eļļā apcepties kādas 3 minūtes, tad lieku klāt miltus ap 1 - 2 ĒK uz pannu un izmaisu kārtīgi ar sīpoliem. Tad leju klāt vai nu ūdeni un skābo krējumu, vai pienu.
Beigās pēc garšas pielieku sāli un citas garšvielas, pacepinu vēl kādas 5 minūtes un mērce gatava.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
sīpoli milti skābs krējums vai piens sāls garšvielas
Sagatavošana
Man vienai mērces pannai pietiek ar diviem dūres lieluma sīpoliem (tātad diezgan palieliem), tad ir riktīgi daudz to sīpolu, bet var jau taisīt, ka mazāk sīpolu, vairāk mērces un samaļot tiešām neviens pat nemanīs, bet garšos labi.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit