Sīpolu un krējuma mērce
Foto: DELFI
3.8333 12
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garda un sātīga sīpolu - krējuma mērce.

::Recepte::

Parasti sagriežu sīpolus, lieku eļļā apcepties kādas 3 minūtes, tad lieku klāt miltus ap 1 - 2 ĒK uz pannu un izmaisu kārtīgi ar sīpoliem. Tad leju klāt vai nu ūdeni un skābo krējumu, vai pienu.

Beigās pēc garšas pielieku sāli un citas garšvielas, pacepinu vēl kādas 5 minūtes un mērce gatava.

Man vienai mērces pannai pietiek ar diviem dūres lieluma sīpoliem (tātad diezgan palieliem), tad ir riktīgi daudz to sīpolu, bet var jau taisīt, ka mazāk sīpolu, vairāk mērces un samaļot tiešām neviens pat nemanīs, bet garšos labi.

Iesūtīja: Aiza

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form