Foto: DELFI
Garda un sātīga sīpolu - krējuma mērce.

::Recepte::

Parasti sagriežu sīpolus, lieku eļļā apcepties kādas 3 minūtes, tad lieku klāt miltus ap 1 - 2 ĒK uz pannu un izmaisu kārtīgi ar sīpoliem. Tad leju klāt vai nu ūdeni un skābo krējumu, vai pienu.

Beigās pēc garšas pielieku sāli un citas garšvielas, pacepinu vēl kādas 5 minūtes un mērce gatava.

15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

sīpoli milti skābs krējums vai piens sāls garšvielas

Sagatavošana

Man vienai mērces pannai pietiek ar diviem dūres lieluma sīpoliem (tātad diezgan palieliem), tad ir riktīgi daudz to sīpolu, bet var jau taisīt, ka mazāk sīpolu, vairāk mērces un samaļot tiešām neviens pat nemanīs, bet garšos labi.

Iesūtīja: Aiza

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!