Sirņiki
Foto: Shutterstock
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Sirņiki ir visgardākie, ja tos pasniedz ar skābo krējumu. Saldummīļi var pievienot cukuru, bet kreptīgu ēdienu cienītāji – šķipsnu sāls un rīvētu ķiploka daiviņu vai kapātus lociņus.

Biezpienu samīca ar olām, sāli, sodu un miltiem. Mīklai jābūt ļoti biezai, lai var savelt bumbas.

Tad mīklu izveltnē (lieto daudz miltus, lai nelīp pie galda), sagriež garenos gabaliņos un cep uz miltiem apkaisītas plāts cepeškrāsnī ~200*C.

Katliņā ielej ūdeni, tajā iemet piciņu sviesta, tad liek iekšā tik plācenīšu, cik plānots apēst un vāku virsū. Uzkarsē, lai uzvārās, un dažas minūtes vāra.

Iesūtīja: zilex

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form