Foto: Shutterstock
Sirsniņvafeles ar kartupeļu cieti brīvdienu našķim vai ciemiņus gaidot.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
3 gab.olas150 gsviests8 ĒKkartupeļu milti8 ĒKkviešu milti1 glāzecukurs vaniļas cukurs0.5 gab.citrona sula cepamais pulveris

Sagatavošana

1

Sviestu uzputo ar cukuru, pa vienai ieputo olas, miltus un pārējo pakāpeniski iemaisa, līdz masa biezā krējuma konsistencē.

2

Mīklu liek uz 30 minūtēm atpūsties ledusskapī, pēc tam cep sirsniņpannā.

3

Miltus reizēm vajag vairāk, citreiz pietiek.

Iesūtīja: MartaInga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!