Šitake sēņu uzkoda piecu minūšu laikā
Foto: Viesturs Radovics, DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
šitake sēnes
šitake sēnes
 
sviests
sviests
 
sāls
sāls
 
melnie pipari
melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu un sēņu uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Tikai četras sastāvdaļas, pāris minūtes un izsalkums remdēts gluži vai restorāna līmenī. Savu mīļāko šitake sēņu pagatavošanas recepti iesaka Andris Vjaksa, kurš saimnieko viesu mājā "Garīkas", šajā rakstā vari lasīt, kā viņš 90. gadu sākumā kļuva par pirmo šitake sēņu audzētāju Latvijā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Svaigas šitake sēņus cepurītes sagriež šķēlītēs un no abām pusēm pāris minūtes cep sviestā.

    Kad sēnes ir viegli zeltainas, tās apbārsta ar sāli un pipariem un tūlīt pat ēd nost!

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form