
Loading...
Sastāvdaļas
Tikai četras sastāvdaļas, pāris minūtes un izsalkums remdēts gluži vai restorāna līmenī. Savu mīļāko šitake sēņu pagatavošanas recepti iesaka Andris Vjaksa, kurš saimnieko viesu mājā "Garīkas", šajā rakstā vari lasīt, kā viņš 90. gadu sākumā kļuva par pirmo šitake sēņu audzētāju Latvijā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Svaigas šitake sēņus cepurītes sagriež šķēlītēs un no abām pusēm pāris minūtes cep sviestā.
Kad sēnes ir viegli zeltainas, tās apbārsta ar sāli un pipariem un tūlīt pat ēd nost!
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.