Skābā krējuma, cepumu un biezpiena krēms ar persikiem vai mellenēm
Foto: Armands Meirāns
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Divas idejas desertam - skābā krējuma un cepumu krēms, kas gatavots no biezpiena un saldā krēmsiera "Rasa". Receptes piedāvā Signe Meirāne no "Četrassezonas.lv".

Bļodā liek biezpienu ar krēmsieru un sablendē. Pievieno cukuru, apelsīna sulu, vaniļu un skābu krējumu. Saputo, lai ir krēmīgs.

Gatavo desertus.

1. variants. Sablendē persiku biezeni. Kārto traukā izmērcētus dāmu pikstiņus, krēmu, persiku biezeni un, ja trauks ir pietiekami liels, šīs kārtas atkārto.

2. variants. Deserta trauciņā liek sablendētas ogas, pa virsu liek krēmu un dekorē ar kakao pupiņām vai valriekstiem.

Comment Form