Skābā krējuma pankūkas ar garnelēm un krēmsieru
Foto: Fotofabrika.lv
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Šīs pankūkas var pasniegt gan ar saldo pildījumu, gan ar sāļo. Es šoreiz pankūkas papsniedzu ar svaigo sieru un garnelēm," tā savu recepti piesaka "Pipars" ēdienu blogeris Rojs Puķe.

Olas sakuļ ar šķipsniņu sāls un cukura. Pakāpeniski pievieno krējumu un iekuļ.

Tad pievieno miltus un dzeramo sodu, vēlreiz uzputo.

Pašās beigās mīklai pievieno un iekuļ verdošu ūdeni.

Pannā uzkarsē eļļu un cep pankūkas.

Pirms pasniegšanas pārziež ar krēmsieru, pārkaisa ar garnelēm un srullē vai saloka vēlamajā formā. Ja vēlas, var pievienot zaļumus vai dīgstus.

Lai labi garšo!

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form