Foto: Shutterstock
Uzkodu mērce ar zaļumiem un vārītiem olu dzeltenumiem, ko pasniedz pie zivīm, gaļas, olām vai sviestmaizēm.
25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
1 glāzeskābs krējums2 gab.olas zaļumi garšvielas

Sagatavošana

1

Vārītu olu dzeltenumus izberž caur sietu un pievieno skābam krējumam.

2

Pētersīļu lapiņas, lociņus un dilles nomazgā un ļoti smalki sakapā.

3

Krējumam pieliek garšvielas un sakapātos zaļumus un samaisa.

4

Pirms pasniegšanas mērci atdzesē ledusskapī.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!