
Loading...
Sastāvdaļas
1.5-2 l
1.5-2 l ūdens vai buljons
ūdens vai buljons250 g
250 g skābenes
skābenes250 g
250 g nātres
nātres1 gab.
1 gab. burkāns
burkāns2 gab.
2 gab. kartupeļi
kartupeļi1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols1 gab.
1 gab. pētersīļa sakne
pētersīļa sakne50 g
50 g sviests
sviests4 gab.
4 gab. olas
olas zaļumi
zaļumi skābs krējums
skābs krējums lauru lapas
lauru lapas melnie piparu graudi
melnie piparu graudi pēc garšas
pēc garšas sāls
sālsSkābeņu - nātru zupa vieglai vasaras maltītei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Skābenes un nātres applaucē ar verdošu ūdeni, sagriež strēmelītēs.
Sīpolus, kartupeļus, burkānu, sakni nomizo un sagriež kubiņos. Burkānu var sarīvēt.
Ja ir vēlme sīpolus un burkānus var apcept sviestā uz pannas.
Kartupeļus, burkānus, sīpolus, pētersīļa sakni liek verdošā ūdenī un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Beigās pievieno skābenes un nātres, lauru lapu, piparus, sāli.
Pirms pasniegšanas, šķīvī iegriež olu, uzlej zupu, pārkaisa zaļumus un pieliek krējumu.
Iesūtīja: Elitiņa
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.