Nātru un skābeņu zupa
Foto: Shutterstock
5.0000 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1.5-2 l
1.5-2 l ūdens vai buljons
ūdens vai buljons
250 g
250 g skābenes
skābenes
250 g
250 g nātres
nātres
1 gab.
1 gab. burkāns
burkāns
2 gab.
2 gab. kartupeļi
kartupeļi
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
1 gab.
1 gab. pētersīļa sakne
pētersīļa sakne
50 g
50 g sviests
sviests
4 gab.
4 gab. olas
olas
 
zaļumi
zaļumi
 
skābs krējums
skābs krējums
 
lauru lapas
lauru lapas
 
melnie piparu graudi
melnie piparu graudi
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Dārzeņu zupas
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Skābeņu - nātru zupa vieglai vasaras maltītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Skābenes un nātres applaucē ar verdošu ūdeni, sagriež strēmelītēs.

    Sīpolus, kartupeļus, burkānu, sakni nomizo un sagriež kubiņos. Burkānu var sarīvēt.

    Ja ir vēlme sīpolus un burkānus var apcept sviestā uz pannas.

    Kartupeļus, burkānus, sīpolus, pētersīļa sakni liek verdošā ūdenī un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Beigās pievieno skābenes un nātres, lauru lapu, piparus, sāli.

    Pirms pasniegšanas, šķīvī iegriež olu, uzlej zupu, pārkaisa zaļumus un pieliek krējumu.

    Iesūtīja: Elitiņa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form