
Loading...
Sastāvdaļas
120 g
120 g skābēti kāposti
skābēti kāposti50 g
50 g burkāni
burkāni15 g
15 g sīpoli
sīpoli10 g
10 g pētersīļi
pētersīļi15 g
15 g sviests vai margarīns
sviests vai margarīns 10 g
10 g auzu pārslas
auzu pārslas15 g
15 g skābs krējums
skābs krējums sāls
sāls zaļumi (sīpolu lociņi)
zaļumi (sīpolu lociņi)Skābētu kāpostu veģetārā zupa ar auzu pārslām vai miežu putraimiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ūdenī vāra skābētus kāpostus, salmiņos sagrieztus vai uz sakņu rīvītes skaidiņās sarīvētus, sviestā vai margarīnā apceptus burkānus, pētersīļus, sīpolus.
Kad kāposti gandrīz mīksti, tad pievieno auzu pārslas vai miežu putraimus un vāra, līdz kāposti mīksti.
Pirms pasniegšanas zupā liek skābu krējumu un sasmalcinātus sīpolu lociņus.
Iesūtīja: pirmie ēdieni, dārzeņu un sēņu zupas
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.