Šķelto zirņu biezenis ar kūpinātu šķiņķi
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ļoti sātīgi un lēti - šķelto zirņu biezenis ar apceptiem šķiņķa kubiņiem.

Kārtīgi noskalo , mērcē 3-4 stundas, liek katlā , pārlej ar ūdeni, lai mazliet ir pāri zirņiem, bieži maisa, lai nepiedeg.

Kad sāk jukt, pielieku sāli.

Pasniedz ar apcepta šķiņķa kubiņiem, ko iemaisa biezenī.

Iesūtīja: medus

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form