Šķelto zirņu - kartupeļu un putraimu putra
Foto: Shutterstock
4.8000 5
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 saujas
3 saujas šķeltie zirņi
šķeltie zirņi
3 gab.
3 gab. kartupeļi
kartupeļi
3 saujas
3 saujas putraimi
putraimi
 
skābs krējums
skābs krējums
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Citi ēdieni
  • Putras un biezputras
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šķelto zirņu - kartupeļu un putraimu putra garšīga tāpat vai apcepta, kopā ar krējumu vai sīpoliem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Iemērc ūdenī uz pāris stundām šķeltos zirņus.

    Ūdeni nolej, pārlej zirņus ar svaigu ūdeni. Sākotnēji izvāra zirņus, tad pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus un kādu laiku pavāra.

    Pievieno putraimus un mazu brīdi pavāra, tad sastampā, lai kartupeļi nav lielos gabalos.

    Apsedz katliņu ar dvieli,lai drusku pastāv.

    Kad putra gatava: ēd ar skābu krējumu jeb ēd apceptā veidā ar krējumu vai apceptiem sīpoliem un bekonu.

    Iesūtīja: dillemma

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form