Šķelto zirņu - kartupeļu un putraimu putra
Foto: Shutterstock
4.8000 5
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Šķelto zirņu - kartupeļu un putraimu putra garšīga tāpat vai apcepta, kopā ar krējumu vai sīpoliem.

Iemērc ūdenī uz pāris stundām šķeltos zirņus.

Ūdeni nolej, pārlej zirņus ar svaigu ūdeni. Sākotnēji izvāra zirņus, tad pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus un kādu laiku pavāra.

Pievieno putraimus un mazu brīdi pavāra, tad sastampā, lai kartupeļi nav lielos gabalos.

Apsedz katliņu ar dvieli,lai drusku pastāv.

Kad putra gatava: ēd ar skābu krējumu jeb ēd apceptā veidā ar krējumu vai apceptiem sīpoliem un bekonu.

Iesūtīja: dillemma

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form