40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.baltmaize (neliela)2 TKpiens400 gmargarīns1 gab.sasmalcināts sīpols1 ĒKsasmalcināti pētersīļi125 gšķiņķis1 naža galskanēlis1 gab.ola rīvmaize
Sagatavošana
1
Baltmaizi sagriež kubiciņos, sajauc ar pienu. Pannā liek sīpolus, pētersīļus un margarīnu, cep, līdz sīpoli mīksti. Noņem no uguns.
2
Pievieno izmērcēto maizi, sasmalcinātu šķiņķi, kanēli un iekuļ olu. Maisa, kamēr maisījums ir līdzīgs mīklai, ja nepieciešams, pievieno rīvmaizi.
3
No mīklas veido nelielas klimpas un liek vārošā ūdenī(vai arī buljonā) un vāra apmēram 8 minūtes.
Iesūtīja: Vineta Auziņai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit