Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojamas šķiņķa klimpas.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.baltmaize (neliela)2 TKpiens400 gmargarīns1 gab.sasmalcināts sīpols1 ĒKsasmalcināti pētersīļi125 gšķiņķis1 naža galskanēlis1 gab.ola rīvmaize

Sagatavošana

1

Baltmaizi sagriež kubiciņos, sajauc ar pienu. Pannā liek sīpolus, pētersīļus un margarīnu, cep, līdz sīpoli mīksti. Noņem no uguns.

2

Pievieno izmērcēto maizi, sasmalcinātu šķiņķi, kanēli un iekuļ olu. Maisa, kamēr maisījums ir līdzīgs mīklai, ja nepieciešams, pievieno rīvmaizi.

3

No mīklas veido nelielas klimpas un liek vārošā ūdenī(vai arī buljonā) un vāra apmēram 8 minūtes.

Iesūtīja: Vineta Auziņai

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!