90Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
100 mlkartupeļu biezeņa pulveris450 mlrupja maluma milti (griķu, kukurūzas vai rīsu)0.5 TKsāls1 TKcepamais pulveris200 gsviests vai margarīns200 mlauksts ūdens200 gšķiņķis1 gab.sīpols sviests vai margarīns sarkana paprika ola
Sagatavošana
1
Samaisa sauso masu, ieplucina mīklā taukvielas, pielej ūdeni. Samaisa gludu, spīdīgu mīklu. Atdzesē ledusskapī 30 minūtes.
2
Šķiņķi sagriež sīki, sīpolu, papriku sagriež, apcep taukos, pildījumu samaisa.
3
Mīklu izveltnē, taisa pīrādziņus, apsmērē ar olu un cep 225 C ~ 15 minūtes.
Iesūtīja: Dace
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit