Foto: Shutterstock
Šķiņķa pīrādziņi - vienkārši gardam cienastam.
90Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
100 mlkartupeļu biezeņa pulveris450 mlrupja maluma milti (griķu, kukurūzas vai rīsu)0.5 TKsāls1 TKcepamais pulveris200 gsviests vai margarīns200 mlauksts ūdens200 gšķiņķis1 gab.sīpols sviests vai margarīns sarkana paprika ola

Sagatavošana

1

Samaisa sauso masu, ieplucina mīklā taukvielas, pielej ūdeni. Samaisa gludu, spīdīgu mīklu. Atdzesē ledusskapī 30 minūtes.

2

Šķiņķi sagriež sīki, sīpolu, papriku sagriež, apcep taukos, pildījumu samaisa.

3

Mīklu izveltnē, taisa pīrādziņus, apsmērē ar olu un cep 225 C ~ 15 minūtes.

Iesūtīja: Dace

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!