'Skudru pūznis' ar kakao krēmu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
100-150 g
Apvārtīšanai:
Cepumiem:
1 gab.
0.5 glāze
1 šķipsna
2 glāzes

"Skudru pūznis" ar kakao krēmu pēc vēlmēm pievienojot riekstus, žāvētus augļus vai sēkliņas.

Samaisa cepumu sastāvdaļas mīklā. Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

Mīklu izrullē, sagriež kvadrātos vai rombos, liek cepties, līdz cepumi zeltaini, tad atdzesē.

Neattaisītu iebiezinātā piena bundžiņu vāra 2 stundas ūdenī. Vārot vajag pieskatīt, lai bundža visu laiku ir zem ūdens, citādi tā var uzsprāgt.

Attaisa izvārīto pienu, sajauc ar sviestu, kakao un sajauc ar cepumiem, kas iepriekš sadrupināti, veidojot skudru pūžņa formu. Pārlej ar pāri palikušo kakao krēmu vai kausētu šokolādi, pārkaisa ar kakao.

Masai var piejaukt viegli apgrauzdētus un ar mīklas rulli dvielī sasmalcinātus riekstus un sukādes vai brendijā mērcētas plūmes.

Iesūtīja: mussha

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form