Slinkais kabaču-biezpiena sacepums ar sieru
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
pēc garšas
pēc garšas kabači
kabači
1
1 sīpoli
sīpoli
100 g
100 g biezpiens
biezpiens
50 g
50 g siers
siers
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
2
2 olas
olas
naža gals
naža gals sinepes
sinepes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Biezpiena sacepumi
  • Dārzeņu sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kad visas receptes no lielā kabaču špikera izmēģinātas, bet zaļie, baltie un dzeltenie kabači turpina uzrasties pie tava durvju sliekšņa, nākas meklēt jaunas receptes. Lūk, ideja, ko iesākt ar sauju biezpiena, siera gabaliņu un čaklo cepeškrāsni.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolu smalki sakapā un apcep zeltainus sakarsētā eļļā. Pievieno nomizotus, mazos kubiņos sagrieztus kabačus un apcep.

    Tikmēr bļodā liek biezpienu, sarīvētu sieru, olas, sāli, piparus un sinepes, visu kārtīgi samaisa.

    Kad dārzeņi pannā apcepušies, tos liek cepamajā traukā. Liek virsū biezpiena masu un sajauc ar kabačiem.

    Cep līdz 180 grādiem iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī vismaz 40 minūtes. Pāris minūtes pirms cepšanas beigām sacepumam var uzbērt virsū vēl vienu sauju sarīvēta siera.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form