Slinkais kabaču-biezpiena sacepums ar sieru
Foto: Privātais arhīvs
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
pēc garšas
50 g
pēc garšas
naža gals

Kad visas receptes no lielā kabaču špikera izmēģinātas, bet zaļie, baltie un dzeltenie kabači turpina uzrasties pie tava durvju sliekšņa, nākas meklēt jaunas receptes. Lūk, ideja, ko iesākt ar sauju biezpiena, siera gabaliņu un čaklo cepeškrāsni.

Sīpolu smalki sakapā un apcep zeltainus sakarsētā eļļā. Pievieno nomizotus, mazos kubiņos sagrieztus kabačus un apcep.

Tikmēr bļodā liek biezpienu, sarīvētu sieru, olas, sāli, piparus un sinepes, visu kārtīgi samaisa.

Kad dārzeņi pannā apcepušies, tos liek cepamajā traukā. Liek virsū biezpiena masu un sajauc ar kabačiem.

Cep līdz 180 grādiem iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī vismaz 40 minūtes. Pāris minūtes pirms cepšanas beigām sacepumam var uzbērt virsū vēl vienu sauju sarīvēta siera.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form