Viltotās kotletes no samaltas desas
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ātri pagatavojamas kotletes slinkākajiem vai tiem, kuriem ledusskapī aizķēries kāds neapēsts desas līkumiņš. Viltus maltās gaļas kotletes ēd pie kartupeļiem vai salātiem pusdienās vai vakariņās.

Desu sagriež palielos gabaliņos un gaļasmašīnā samaļ kopā ar vārītiem kartupeļiem.

Masu ieliek bļodā, piesit klāt olas, pievieno skābo krējumu, saspiestu ķiploka daiviņu, kā arī sāli un piparus pēc garšas. Visu ar rokām samīca vienmērīgā masā, lai sastāvdaļas kārtīgi sajauktos.

No kotlešu masas veido nelielus plācenīšus, kurus apviļā rīvmaizē.

Kotletes cep uzkarsētā pannā ar nelielu daudzumu eļļas, līdz skaisti apbrūnējušas no katras puses. Pasniedz, kamēr vēl siltas.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form