Viltotās kotletes no samaltas desas
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g desa (ar vai bez taukumiņa)
desa (ar vai bez taukumiņa)
3
3 vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
3
3 olas
olas
2 ĒK
2 ĒK skābais krējums
skābais krējums
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
 
rīvmaize
rīvmaize
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri pagatavojamas kotletes slinkākajiem vai tiem, kuriem ledusskapī aizķēries kāds neapēsts desas līkumiņš. Viltus maltās gaļas kotletes ēd pie kartupeļiem vai salātiem pusdienās vai vakariņās.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Desu sagriež palielos gabaliņos un gaļasmašīnā samaļ kopā ar vārītiem kartupeļiem.

    Masu ieliek bļodā, piesit klāt olas, pievieno skābo krējumu, saspiestu ķiploka daiviņu, kā arī sāli un piparus pēc garšas. Visu ar rokām samīca vienmērīgā masā, lai sastāvdaļas kārtīgi sajauktos.

    No kotlešu masas veido nelielus plācenīšus, kurus apviļā rīvmaizē.

    Kotletes cep uzkarsētā pannā ar nelielu daudzumu eļļas, līdz skaisti apbrūnējušas no katras puses. Pasniedz, kamēr vēl siltas.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form