Slinkie pildītie pipari
Foto: Cook.me
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g rīsi
rīsi
200 g
200 g liellopa maltā gaļa
liellopa maltā gaļa
2 gab.
2 gab. sarkanā paprika
sarkanā paprika
1 gab.
1 gab. smalki sagriezts sīpols
smalki sagriezts sīpols
200 g
200 g tomātu mērce (vislabāk – Marinara)
tomātu mērce (vislabāk – Marinara)
1 ĒK
1 ĒK Vidusjūras garšaugu maisījums
Vidusjūras garšaugu maisījums
150 g
150 g kūstošs siers
kūstošs siers
50 g
50 g rīvmaize
rīvmaize
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • "Šo ēdienu saucu par nepildītajiem pipariem, jo tam ir visi pildītās paprikas elementi, taču atkrīt ķēpāšanās ar dārzeņu pildīšanu! Patiesībā, tā kā sastāvdaļas nav "iesprostotas" paprikā, tās pagatavojas daudz īsākā laikā. Maltīte gatava nieka 30 minūtēs!" tā savu iecienīto recepti piesaka "Cook.me" autors Džefs O'Konors. Jo slinkāk, jo labāk, vai ne tā?

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vispirms uzvāra rīsus.

    Kamēr rīsi vārās, lielā pannā vai karstumizturīgā cepamtraukā uz mērenas liesmas apcep gaļu, sagrieztu papriku un sīpolus.

    Pannas saturam pievieno gatavos rīsus, tomātu mērci un garšaugu maisījumu.

    Pievieno arī sieru.

    Visu nedaudz pakarsē, tikmēr nelielā trauciņā rīvmaizi sajauc ar olīveļļu.

    Rīvmaizes un eļļas miksli drupina pāri gaļas un rīsu maisījumam. Liek trauku iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un apmēram 190 grādu temperatūrā cep 8-10 minūtes, līdz rīvmaize nedaudz apgrauzdējusies un kļuvusi zeltaini brūna.

    Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form