Slinkie tīteņi ar papriku un sieru
Foto: Shutterstock
3.4000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Slinkie tīteņi ar papriku un sieru - kuplākam ēdāju pulciņam. Garšos tikpat labi kā parastie tīteņi, bet to gatavošanas process būs vienkāršāks un ātrāks.

Smalki sagriež kāpostus, liek katlā, pārlej ar ūdeni un vāra, līdz sāk burbuļot. Tad pievieno rīsus. Kamēr viss vārās, apcep sīpolus un sarīvē burkānus, visu liek klāt lielajā katlā. Ja nepieciešams, pievieno vēl ūdeni vai buljonu, bet tikai tik daudz, lai virums nebūtu pārāk šķidrs.

Lielā pannā apcep malto gaļu (īpaši nesmalcinot to, lai gaļa cepas dažāda lieluma gabaliņos) un izsutina ar garšvielām, tomātu pastu un garenās strēmelēs sagrieztu papriku. Pannai pievieno katla saturu, caur spiedi izspiestas ķiploku daiviņas, visu apmaisa, tad pārkaisa ar rīvētu sieru, uzliek pannai vāku, pasutina vēl 10 minūtes, līdz siers izkusis, un liek galdā.

* vēl var visu atsevišķi sagatavot, salikt kārtās cepamtraukā un cepeškrāsnī izcept, bet tad jau tie nebūs slinkie tīteņi.

Iesūtīja: pupu miza

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form