'Slinkie' vistas un kāpostu tīteņi ar burkāniem
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1/4
1/4 kāposts
kāposts
2
2 burkāni
burkāni
800 g
800 g maltā gaļa
maltā gaļa
1
1 sīpols
sīpols
1
1 paprika
paprika
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
garšvielas
garšvielas
1 glāze
1 glāze vārīti rīsi
vārīti rīsi
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
3 ĒK
3 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
pēc garšas
pēc garšas buljons
buljons
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Rīsu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • "Slinkie" vistas un kāpostu tīteņi ar burkāniem, kāpostiem un papriku saldā krējuma mērcē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maltai vistas gaļai pievieno uz rujās rīves sarīvētu sīpolu, vārītus rīsus, uz smalkās rīves sarīvētus ķiplokus, sāli un piparus. No masas veido garenas tīteņu formas kotletes.

    Sarīvē burkānus. Papriku sagriež strēmelītēs. Kāpostu sasmalcina.

    Papriku, kāpostus un burkānus apcep dziļā pannā vai biezā katlā. Pievieno sāli, piparus un tomātu pastu.

    Liek iekšā "tīteņus", pievieno buljonu, lai tīteņi ir pilnībā pārklāti, un sautē uz nelielas liesmas aptuveni stundu.

    Beigās pievieno paciņu saldā krējuma un uzkarsē.

    Iesūtīja: zīlex

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form