Foto: Shutterstock
"Slinkie" vistas un kāpostu tīteņi ar burkāniem, kāpostiem un papriku saldā krējuma mērcē.
40Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kāposts2 burkāni800 gmaltā gaļa1 sīpols1 paprika3 ķiploka daiviņas garšvielas1 glāzevārīti rīsi200 mlsaldais krējums pēc garšassāls un malti melnie pipari3 ĒKtomātu pasta pēc garšasbuljons

Sagatavošana

1

Maltai vistas gaļai pievieno uz rujās rīves sarīvētu sīpolu, vārītus rīsus, uz smalkās rīves sarīvētus ķiplokus, sāli un piparus. No masas veido garenas tīteņu formas kotletes.

2

Sarīvē burkānus. Papriku sagriež strēmelītēs. Kāpostu sasmalcina.

3

Papriku, kāpostus un burkānus apcep dziļā pannā vai biezā katlā. Pievieno sāli, piparus un tomātu pastu.

4

Liek iekšā "tīteņus", pievieno buljonu, lai tīteņi ir pilnībā pārklāti, un sautē uz nelielas liesmas aptuveni stundu.

5

Beigās pievieno paciņu saldā krējuma un uzkarsē.

Iesūtīja: zīlex

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!