Smilšu mīklas cepumi ar piparkūku garšvielām
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Smilšu mīklas cepumi ar piparkūku garšvielām Ziemassvētku noskaņai - gards ievads pirms piparkūkām.

Smilšu mīklai piejauc piparkūku garšvielas, sasmalcinātus riekstus.

Mīklu pārmīca, izrullē, apsmērē ar olu, pārkaisa ar cukuru un kanēli.

Sagriež cepumus.

Katram cepumam virsū liek Indijas riekstu.

Cep līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī, līdz cepumiņi zeltaini.

Iesūtīja: Vizma

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form