Smilšu mīklas Lieldienu zaķi ar konfekšu astītēm
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g sviests
sviests
125 g
125 g cukurs
cukurs
1 TK
1 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
1 gab.
1 gab. ola
ola
šķipsna
šķipsna cepamais pulveris
cepamais pulveris
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
375 g
375 g milti
milti
 
šokolādes-lazdu riekstu konfektes
šokolādes-lazdu riekstu konfektes
200 g
200 g pūdercukurs
pūdercukurs
 
citronu sula
citronu sula
  • Cepumi
  • Lieldienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Garaušu cepumi būs vizuāli pievilcīgs Lieldienu akcents. To fifīgums slēpjas tieši "pūkainajās" astītēs, kas veidotas no apaļām šokolādes konfektēm ar riekstu apvalciņu un krēma pildījumu. Šie zaķu cepumi īpaši iepriecinās bērnus un radīs svētku noskaņu mājās. Recepti iesaka gardēde Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu sajauc ar parasto un vaniļas cukuru, līdz rodas krēmveida konsistence.

    Pievieno olu un sajauc vēlreiz.

    Pievieno izsijātus miltus, kuriem pievienots cepamais pulveris un sāls, un gatavo mīklu.

    Ietin mīklu pārtikas plēvē un liec ledusskapī 30 minūtes.

    Izrullē mīklu, izspied ar formiņas palīdzību zaķus.

    Cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī 15–20 minūtes.

    Ļaut zaķiem atdzist.

    Sajauc pūdercukuru ar citrona sulu un uzzied zaķiem.

    Kā astītes liec uz pusēm pārgrieztas konfektes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam