Enerģijas, vitamīnu un veselības bumba. Kokteilis, kas garšos kā bērniem, tā pieaugušajiem, ir smiltsērkšķu nektāra ražošanas uzņēmuma Satori Alfa īpašnieka Māra Selgas recepte, ko par labu atzinuši arī "Rimi Gardēži" un stāstniece Ilze Jurkāne.
10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 banāni plombīra saldējums ogas1 lsmiltsērkšķu nektārs kanēlis
Sagatavošana
1
Blendera krūzē liek gabalos sagrieztus banānus un pievieno plombīra saldējumu, kā arī svaigas ogas pēc izvēles.
2
Visu pārlej ar vienu litru smiltsērkšķu nektāra, un blendē, līdz iegūta vienmērīga konsistence.
3
Gatavo kokteili lej glāzēs vai deserta bļodiņās. Pa virsu uzber ogas un pārkaisa ar kanēli.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit