Šmorēta pīle krējuma mērcē
Foto: Shutterstock
3.5000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šmorēta pīle - gardums pēc veiksmīgām medībām.

Notīrītu pīli ieberzē ar sāli, liek sautējamā katlā sakarsētos taukos un līdz 200 grādiem sakarētā cepeškrāsnī apcep brūnu.

Tad pielej karstu ūdeni, pieliek sasmalcinātus sīpolus, šķēlēs sagrieztus tomātus, lauru lapas un sautē, līdz pīle gatava.

Pēc tam pīli sadala, sakārto cepešbļodā, pārlej ar mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā putns sautējies. Šķidrumam pievieno izkarsētus kviešu miltus un skābu krējumu.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem.

Iesūtīja: VIneta Auziņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form