Foto: Shutterstock
Nekas tā neuzlabo pašsajūtu pēc kārtīgām svinībām, kā vitamīniem un antioksidantiem bagāts smūtijs. Šī būs lieliska paģiru recepte ne tikai pēc Jāņiem, bet jebkurām citām svinībām, kad grādīgie dzērieni lietoti krietni vien vairāk, kā organisms spēj izturēt.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 āboli1 īsais gurķis1 saujaspināti1 cm ingvera sakne piparmētru lapiņas1 citrona sula2 ĒKmedus0.75 taseremdena zaļā tēja

Sagatavošana

1

Ābolus sagriež daiviņās un iztīra to serdi. Gurķus sagriež resnos stiebriņos. Ingveru sagriež nelielās šķēlītēs.

2

Spēcīgā blenderī liek ābolus, gurķi, spinātus, ingvera gabaliņus, nelielu kumšķi ar piparmētru lapiņām un medu. Visu sablendē līdz smūtija konsistencei.

3

Zaļo kokteili caur sietu izkāš nelielā sulas traukā. Pielej klāt zaļo tēju un no citrona izspiestu sulu.

4

Kokteili samaisa un lej divās garajās glāzēs. Rotā ar kādu piparmētru lapiņu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!