Šnicele ar sieru un saldo krējumu
Foto: Shutterstock
3.6667 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šnicele ar saldo krējumu - sieru garda gan karsta ar piedevām, gan atdzisusi uz maizes.

Gaļu sagriež šķēlēs, pārkaisa ar sāli, pipariem un sakarsētā pannā apcep no abām pusēm.

Liek cepešveidnē.

Pannas šķidrumā apcep plānās šķēlēs sagrieztus sīpolu gredzenus.

Saldo krējumu samaisa ar skābo krējumu, baltvīnu, buljonu un ķiploku sāli.

Uz gaļas šķēlēm kārto apceptos sīpolu gredzenus, pārkaisa ar sāli, pipariem, pārlej mērci un uzkaisa rīvētu sieru.

Cep izkarsētā cepeškrāsnī 200*C temperatūrā 20 minūtes.


Iesūtīja: Artūrs

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form