Šnicele ar sieru un saldo krējumu
Foto: Shutterstock
3.6667 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g cūkgaļas kakla karbonāde
cūkgaļas kakla karbonāde
500 g
500 g sīpoli
sīpoli
200 g
200 g Krievijas siers
Krievijas siers
200 ml
200 ml saldais krējums
saldais krējums
150 g
150 g skabs krējums
skabs krējums
250 ml
250 ml baltvīns
baltvīns
2 TK
2 TK sausais buljons
sausais buljons
1 TK
1 TK ķiploku sāls
ķiploku sāls
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šnicele ar saldo krējumu - sieru garda gan karsta ar piedevām, gan atdzisusi uz maizes.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež šķēlēs, pārkaisa ar sāli, pipariem un sakarsētā pannā apcep no abām pusēm.

    Liek cepešveidnē.

    Pannas šķidrumā apcep plānās šķēlēs sagrieztus sīpolu gredzenus.

    Saldo krējumu samaisa ar skābo krējumu, baltvīnu, buljonu un ķiploku sāli.

    Uz gaļas šķēlēm kārto apceptos sīpolu gredzenus, pārkaisa ar sāli, pipariem, pārlej mērci un uzkaisa rīvētu sieru.

    Cep izkarsētā cepeškrāsnī 200*C temperatūrā 20 minūtes.


    Iesūtīja: Artūrs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form