Sojas 'maltās gaļas' mērce ar kraukšķīgiem dārzeņiem
Foto: DELFI
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kad slinkums doties uz veikalu pēc svaigas maltās gaļas ņem virsroku, plauktā steidz glābt sojas granulas. Vasarā mērcei var izmantot svaigus tomātus, bet ziemā konservētus. Mērcīte ir ātri pagatavojama, sātīga un ļoti garšīga.

Katliņā uzvāra ūdeni, tajā izšķīdina buljona kubiņu. Pievieno sojas gabaliņus un vāra apmēram piecas minūtes.

Tikmēr uz pannas apcep smalki sagrieztu sīpolu, papriku un selerijas kātus, pievieno ķiploku. Cep līdz dārzeņi mīksti.

Sojas 'maltās gaļas' mērce ar kraukšķīgiem dārzeņiem
Foto: DELFI

Tad pievieno konservētus tomātus, sojas mērci, cukuru un garšvielas, piemēram, melnos vai čili piparus.

Kad mērce minūti sautējusies, pievieno nokāstu soju. Visu vāra, līdz mērce savilkusies.

Pasniedz ar makaroniem, griķiem vai rīsiem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form