Gardais šokolādes-ķiršu braunijs, kas kusīs uz mēles
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. olas
olas
150 g
150 g cukurs
cukurs
85 g
85 g milti
milti
40 g
40 g kakao
kakao
185 g
185 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
185 g
185 g sviests
sviests
125 g
125 g ķirši
ķirši
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mafini
  • Pasaules Virtuve
  • Kārumnieku garšas baudījuma virsotne. Par braunijiem var teikt, ka viss vienkāršais ir ne tikai skaists, bet arī garšīgs. Izkusīs uz mēles! Recepti iesaka gardēde Evija Šimanovska-Karlsone.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu un šokolādi izkausē mikroviļņu krāsnī.

    Puto olas ar cukuru (līdz 4 minūtēm).

    Olām pievieno šokolādes-sviesta masu un iecilā, daudz nemaisot.

    Pievieno izsijātus miltus un kakao, tos iecilājot.

    Masu liec formā, kurā ieklāts cepamais papīrs.

    Virsū klāj ķiršus un cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā līdz 40 minūtēm.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form