Šokolādes braunijs ar krēmsieru un avenēm
Foto: "Kikas virtuve" publicitātes foto
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ja tev garšo šokolāde un avenes, tad noteikti pagatavo šo sulīgo brauniju! Recepti iesaka kulinārijas bloga "Kikas virtuve" autore Kristīne Krivāne.

No receptē norādītā sastāvdaļu daudzuma sanāk 16 gabaliņi.

Sakarsē krāsni līdz 160 grādiem. Sagatavo veidni 24x24 cm. Ietauko to ar sviestu un ieklāj cepamo papīru, noliek malā.

Nelielā katliņā izkausē sviestu un tajā pievieno kakao un cukuru, kārtīgi samaisa.

Olas sakuļ nedaudz ar dakšiņu un iemaisa sviesta masā. Pievieno miltus un samaisa ar lāpstiņu vai koka karoti. Braunija mīklu liek veidnē.

Lielā traukā liek krēmsieru, cukuru, miltus, vaniļas ekstraktu un olas. Izmantojot mikseri vai stieples putotāju, saputo 2-3 minūtes. Iegūto masu lej pāri braunija mīklai tā, lai tā nepārtek pāri malām. Dekorē ar avenēm un liek cepties 40-50 minūtes, pārbaudot gatavību ar koka irbulīti.

Izņem no krāsns, atdzesē brauniju, neizņemot no veidnes.

Atdzisušu izņem no veidnes, sagriež gabaliņos un pasniedz pie tējas vai kafijas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form