Šokolādes braunijs ar krēmsieru un avenēm
Foto: "Kikas virtuve" publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
175 g
175 g sviests
sviests
3 ĒK
3 ĒK kakao
kakao
200 g
200 g smalkais cukurs
smalkais cukurs
2
2 olas
olas
125 g
125 g milti
milti
KRĒMSIERA KĀRTAI
400 g
400 g krēmsiers
krēmsiers
2 ĒK
2 ĒK smalkais cukurs
smalkais cukurs
2 ĒK
2 ĒK pašbriestošie milti (self-rising)
pašbriestošie milti (self-rising)
1
1 ola
ola
1/2 TK
1/2 TK vaniļas ekstrakts
vaniļas ekstrakts
100 g
100 g avenes
avenes
  • ASV nacionālā virtuve
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Tortes un kūkas
  • Ja tev garšo šokolāde un avenes, tad noteikti pagatavo šo sulīgo brauniju! Recepti iesaka kulinārijas bloga "Kikas virtuve" autore Kristīne Krivāne.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    No receptē norādītā sastāvdaļu daudzuma sanāk 16 gabaliņi.

    Sakarsē krāsni līdz 160 grādiem. Sagatavo veidni 24x24 cm. Ietauko to ar sviestu un ieklāj cepamo papīru, noliek malā.

    Nelielā katliņā izkausē sviestu un tajā pievieno kakao un cukuru, kārtīgi samaisa.

    Olas sakuļ nedaudz ar dakšiņu un iemaisa sviesta masā. Pievieno miltus un samaisa ar lāpstiņu vai koka karoti. Braunija mīklu liek veidnē.

    Lielā traukā liek krēmsieru, cukuru, miltus, vaniļas ekstraktu un olas. Izmantojot mikseri vai stieples putotāju, saputo 2-3 minūtes. Iegūto masu lej pāri braunija mīklai tā, lai tā nepārtek pāri malām. Dekorē ar avenēm un liek cepties 40-50 minūtes, pārbaudot gatavību ar koka irbulīti.

    Izņem no krāsns, atdzesē brauniju, neizņemot no veidnes.

    Atdzisušu izņem no veidnes, sagriež gabaliņos un pasniedz pie tējas vai kafijas.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form