
Daudzu iecienīto šokolādes "bruneti", var pagatavot vēl gardākā versijā, masai pievienojot sulīgus augļus un divu veidu riekstus.
Izklāj veidni ar cepamo papīru.
Ābolus un bumbierus nomizo, sagriež kubiņos. Apelsīnam norīvē miziņu, izspiež sulu. Lazdu riekstus apgrauzdē sausā pannā. Lazdu riekstus un pistācijas sasmalcina.
Pannā vai katliņā ber augļus, pievieno apelsīnu sulu, miziņu un uz nelielas liesmas, ik pa laikam apmaisot, karsē aptuveni 15 minūtes.
Pievieno sviestu, sīrupu un šokolādi. Maisa, līdz šokolāde ir izkususi.
Nogriež liesmu, pievieno šokolādes masai klāt visas pārējās sastāvdaļas, izņemot kakao, un maisa, līdz viss ir sajaucies viendabīgi.
Liek masu uz cepamā papīra, izlīdzina un liek ledusskapī uz 4-5 stundām.
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Lai labi garšo!