šokolādes desa
Foto: Vida Press
1.0000 2
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 āboli
āboli
2
2 bumbieri
bumbieri
1
1 apelsīns
apelsīns
100 g
100 g sviests
sviests
100 g
100 g cukura sīrups
cukura sīrups
450 g
450 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
200 g
200 g pilngraudu cepumi ("Digestive")
pilngraudu cepumi ("Digestive")
100 g
100 g pistāciju kodoli
pistāciju kodoli
100 g
100 g lazdu riekstu kodoli
lazdu riekstu kodoli
 
kakao pārkaisīšanai
kakao pārkaisīšanai
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Citi saldēdieni
  • Tortes un kūkas
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Pasaules Virtuve
  • Daudzu iecienīto šokolādes "bruneti", var pagatavot vēl gardākā versijā, masai pievienojot sulīgus augļus un divu veidu riekstus.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izklāj veidni ar cepamo papīru.

    Ābolus un bumbierus nomizo, sagriež kubiņos. Apelsīnam norīvē miziņu, izspiež sulu. Lazdu riekstus apgrauzdē sausā pannā. Lazdu riekstus un pistācijas sasmalcina.

    Pannā vai katliņā ber augļus, pievieno apelsīnu sulu, miziņu un uz nelielas liesmas, ik pa laikam apmaisot, karsē aptuveni 15 minūtes.

    Pievieno sviestu, sīrupu un šokolādi. Maisa, līdz šokolāde ir izkususi.

    Nogriež liesmu, pievieno šokolādes masai klāt visas pārējās sastāvdaļas, izņemot kakao, un maisa, līdz viss ir sajaucies viendabīgi.

    Liek masu uz cepamā papīra, izlīdzina un liek ledusskapī uz 4-5 stundām.

    Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form