Šokolādes čiekuriņi – svētku laika skaistais kārums
Foto: Privātais arhīvs
2.8000 5
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g sviesta cepumi
sviesta cepumi
30 g
30 g kakao
kakao
50 g
50 g sviests
sviests
180 g
180 g cukurs
cukurs
180 ml
180 ml piens
piens
 
pūdercukurs
pūdercukurs
 
sauso brokastu pārslu šokolādes gliemežvāciņi
sauso brokastu pārslu šokolādes gliemežvāciņi
  • Ēdieni bērniem
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Šokolāde un konfektes
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Čiekuriņi pēc garšas atgādina bērnības laikā iemīļoto šokolādes "kartupeli". Ar čiekuriņiem vari ne tikai skaisti izrotāt svētku galdu, bet tie būs arī vienreizīgs gardums. Recepti iesaka "Instagram" konta "Love to cook" autore, saldummīle un grāmatas "Veronika virtuvē" autore Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katlā liec cukuru, pienu, sviestu un kakao, vāri līdz 2 minūtēm, nepārtraukti maisot.

    Liec masu atdzesēties.

    Ar rokām vai kombainu-smalcinātāju sasmalcini cepumus.

    Kakao masu lej klāt cepumiem un ar karoti samaisi.

    Liec ledusskapī 5 minūtes.

    Pēc tam no masas veido trijstūra konusus un ar sauso brokastu pārslu palīdzību veido čiekuru.

    Liec ledusskapī vismaz 10 minūtes.

    Pirms pasniegšanas apkaisi ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Veronika Ļevša Sviesta cepumi Sausās brokastis Cukurs Kakao Piens Pūdercukurs Sviests Saldēšana Ēdieni bērniem Launags Pusdienas Vakariņas Pasniegt atdzesētu Šokolāde un konfektes Ziemassvētku receptes vidēji
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form