Foto: Shutterstock
Gardā šokolādes desa ar olu, cepumiem un marmelādi.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2.5 gab.cepumu paciņas4 TKkakao2 gab.olas gmarmelāde100 gcukurs

Sagatavošana

1

Izkausē katliņā uz lēnas uguns sviestu, tad piesit olas, turpina karsēt.

2

Liek klāt kakao, maisa un karsē, pievieno sagrieztu marmelādi, vēl pakarsē, tad pagaršo, pieliek cukuru .

3

Tad katlu ņem nost no uguns, pieliek sasmalcinātus cepumus, kārtīgi samaisa un izgāž uz cepamā papīra.

4

Ietin "desas" formā, un liek ledusskapī.

5

Pēc dažām stundām gatava lietošanai.

Iesūtīja: minkiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!