Foto: DELFI
Šokolādes desa ar zemenēm un zemesriekstiem - vienkārši burvīga.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 paciņas Selgas cepumu1 paciņa sviests300 gzemenes100 gapgrauzdēti zemesrieksti kakao cukurs šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Cepumus sadrupina, samaisa ar sviestu, kakao, riekstiem, pieliek kakao (tik daudz, kamēr ir tāds tumši brūns), cukuru nedaudz, šķipsniņu sāls, to visu pamatīgi samaisa un tad pievieno zemenes - sagrieztas gabaliņos. Tad vēlreiz prātīgi izmaisa.

2

No mīklas taisa tādu kā desu vai vienkārši bļodā un tad to bļodu izgāž otrādi un sanāk kā kūka un dekorē.

3

Sanāk garša vienkārši dievīga. Taisu katru vasaru, kad ir zemenes. Visi slavē un brīnās, ka var sapasēt sāļi zemesrieksti ar zemenēm un vēl sviestu cepumiem un kakao.

Iesūtīja: Shantra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!