Šokolādes drupaču kūka ar maigu biezpiena pildījumu
Foto: Shutterstock
3.5000 4
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Pavisam vienārši pagatavojama kūka, kuras katrā kumosā kraukšķīgas šokolādes drupačas mīsies ar maigo un krēmīgo biezpiena pildījumu. Īsts gašu baudījums, kas tā vien kusīs uz mēles!

Receptes sastāvdaļas paredzētas 24 cm diametra kūkas veidnei ar noņemamu malu.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Ieziež kūkas veidni ar sviestu.

Visas biskvīta sastāvdaļas liek bļodā un ar pirkstiem sastrādā drumstalās.

Atsevišķi sablendē visas pildījuma sastāvdaļas viedabīgā masā.

Kūkas veidnē ber 2/3 biskvīta masas, viegli nolīdzina ar karotes gludo pusi vai pirkstiem, veidojot maliņas uz augšu.

Lej formā kūkas pildījumu. Vienmērīgā kārtā pārkaisa ar atlikušo biskvīta drupaču masu.

Cep 50-60 minūtes, izņem no krāsns, formā atdzesē, liek ledusskapī uz vismaz 2 stundām.

Noņem veidnes malu, griež kūku šķēlēs un pasniedz.

Lai labi garšo!

Comment Form