Šokolādes fadžs jeb mīkstā karamele no trīs sastāvdaļām
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 2
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g tumšā vai piena šokolāde
tumšā vai piena šokolāde
1
1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru
bundža iebiezinātā piena ar cukuru
50 g
50 g sviests
sviests
  • Angļu nacionālā virtuve
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Šokolāde un konfektes
  • "Fadžs jeb mīkstā karamele, manuprāt, ir viens no vienkāršākajiem saldumiem, ko iespējams pagatavot mājās. Piesātināts ar šokolādi, kondensēto pienu un kalorijām - grēcīgi garšīgs! Ardievu, diēta!" tā recepti piesaka mūsu lasītāja Elīna Krišjāne Gustsone.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kvadrātveida formu (20 x 20 cm) izklāj ar cepamo papīru.

    Karstumizturīgā bļodā liek sakapātu šokolādi, sviestu, iebiezināto pienu un izkausē karsta ūdens peldē.

    Gatavo masu lej formā un liek ledusskapī uz nakti vai vismaz uz 2-3 stundām.

    Pirms griešanas fadžu nedaudz patur istabas temperatūrā, lai to vieglāk sagriezt.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form