Šokolādes fadžs jeb mīkstā karamele no trīs sastāvdaļām
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

"Fadžs jeb mīkstā karamele, manuprāt, ir viens no vienkāršākajiem saldumiem, ko iespējams pagatavot mājās. Piesātināts ar šokolādi, kondensēto pienu un kalorijām - grēcīgi garšīgs! Ardievu, diēta!" tā recepti piesaka mūsu lasītāja Elīna Krišjāne Gustsone.

Kvadrātveida formu (20 x 20 cm) izklāj ar cepamo papīru.

Karstumizturīgā bļodā liek sakapātu šokolādi, sviestu, iebiezināto pienu un izkausē karsta ūdens peldē.

Gatavo masu lej formā un liek ledusskapī uz nakti vai vismaz uz 2-3 stundām.

Pirms griešanas fadžu nedaudz patur istabas temperatūrā, lai to vieglāk sagriezt.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form