60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gšokolāde200 gsaldais krējums25 grums vai konjaks50 gmandeles50 gmedus zemenes banāni kivi mandarīni vīnogas
Sagatavošana
1
Šokolādi ar saldo krējumu izkausē ūdens peldē, pievieno medu, kapātas mandeles un alkoholu.
2
Iegūto masu lej iepriekš uzkarsētā fondī traukā un turpina sildīt ar tējas svecīti.
3
Notīrītus, nomazgātus un gabaliņos sagrieztus augļus kārto šķīvī.
4
Uz fondī dakšiņas uzdur augļus un mērcē karstajā šokolādē. Klāt var pasniegt nelielus cepumiņus.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit