Šokolādes fondī ar augļiem
Foto: Shutterstock
4.6000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Šokolādes - augļu fondī romantiskām vakariņām vai kārumam nelielā kompānijā.

Šokolādi ar saldo krējumu izkausē ūdens peldē, pievieno medu, kapātas mandeles un alkoholu.

Iegūto masu lej iepriekš uzkarsētā fondī traukā un turpina sildīt ar tējas svecīti.

Notīrītus, nomazgātus un gabaliņos sagrieztus augļus kārto šķīvī.

Uz fondī dakšiņas uzdur augļus un mērcē karstajā šokolādē. Klāt var pasniegt nelielus cepumiņus.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form