
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze manna
manna1 glāze
1 glāze ūdens
ūdens100 ml
100 ml augu eļļa
augu eļļa100 g
100 g milti
milti1/2 glāze
1/2 glāze cukurs
cukurs pēc garšas
pēc garšas "Dr. Oetker" vanilīna cukurs
"Dr. Oetker" vanilīna cukurs1,5 TK
1,5 TK "Dr. Oetker" cepšanas pulveris
"Dr. Oetker" cepšanas pulveris3 ĒK
3 ĒK kakao
kakao1/2 glāze
1/2 glāze smalcināti valrieksti
smalcināti valrieksti1/2 glāze
1/2 glāze smalcināti žāvētie augļi
smalcināti žāvētie augļiŠokolādes kēkss ar žāvētiem augļiem un valriekstiem, piemērota recepte tiem, kuri neēd olas, jo šajā receptē tās netiek izmantotas!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Lielā bļodā sajauc mannu, cukuru un vaniļas cukuru, pielej ūdeni, visu samaisa un atstāj mannu uzbriest aptuveni 1-2 stundas.
Uzbriedušajai mannai pievieno eļļu, kakao un cepamo pulveri, visu sajauc.
Mīklā ber riekstus un žāvētos augļus un samaisa.
Kēksa formu ieziež ar sviestu, ielej mīklu un liek iepriekš sasildītā cepeškrāsnī. Cep 180 grādos 50-60 minūtes.
Gatavo kēksu atdzesē un pārkaisa ar pūdercukura un kakao maisījumu.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.