Foto: Privātais arhīvs
Ziemassvētku konfektes uz kociņa, kuras vari katru skaisti iesaiņot, apsiet ar krāšņu lentīti un likt mīļajiem mazuļiem zem eglītes. "Mans četrgadnieks, šo ieraugot, kliedza pa visu māju "Wooow, man šis garšo!"" par šokolādes konfektēm sajūsmā dalās receptes autore, "Instagram" konta "Eat better" izveidotāja Kitija Egmane.
75Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.šokolādes tāfelīte rieksti dekorēšanai Žavētas ogas dekorēšanai

Sagatavošana

1

Ūdens peldē izkausē šokolādi.

2

Uz cepampapīra izkārto kociņus.

3

Pārlej tiem pāri kausēto šokolādi.

4

Dekorē ar riekstiņiem, žāvētām ogām.

5

Liec saldētavā vismaz uz stundu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!