25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
saldais krējums šķīstošais kakao želatīns šokolāde vaniļa vai vaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Putojot saldo krējumu, pakāpeniski pievieno šķīstošo kakao un cukuru.
2
Tad pievieno uzbriedinātu un izkausētu želatīnu, salej lēzenā traukā un ledusskapī iekšā. Un kad jau drusku sāk stingt, vēl pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.
3
To rīvētās šokolādes būšanu es reizēm pielietoju, reizēm nē. Kāpēc kaisīt, kad sāk sastingt? Tāpēc , ka citreiz tā šokolāde grib laisties dibenā - tas ir - pazust no redzesloka.
* vanilīna cukuru vai pašu vanilīna naža galiņu pievieno dzērveņu ķīselim un putukrējumam pievieno šķipsniņu malta ingvera.
Iesūtīja: abruks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit