Foto: Shutterstock
Šokolādes krēms ar šokolādes skaidiņām visgardāk garšo ar šķidru dzērveņu ķīseli.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

saldais krējums šķīstošais kakao želatīns šokolāde vaniļa vai vaniļas cukurs

Sagatavošana

1

Putojot saldo krējumu, pakāpeniski pievieno šķīstošo kakao un cukuru.

2

Tad pievieno uzbriedinātu un izkausētu želatīnu, salej lēzenā traukā un ledusskapī iekšā. Un kad jau drusku sāk stingt, vēl pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.

3

To rīvētās šokolādes būšanu es reizēm pielietoju, reizēm nē. Kāpēc kaisīt, kad sāk sastingt? Tāpēc , ka citreiz tā šokolāde grib laisties dibenā - tas ir - pazust no redzesloka.

* vanilīna cukuru vai pašu vanilīna naža galiņu pievieno dzērveņu ķīselim un putukrējumam pievieno šķipsniņu malta ingvera.

Iesūtīja: abruks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!