Šokolādes kūciņas uz kociņa
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
3.0833 24
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g šokolādes kūkas biskvīts
šokolādes kūkas biskvīts
2-3 ĒK
2-3 ĒK šokolādes krēms
šokolādes krēms
250-300 g
250-300 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
2-3
2-3 veidu krāsainie cukura graudiņi
veidu krāsainie cukura graudiņi
Piederumi:
12
12 konfekšu kociņi (20cm gari)
konfekšu kociņi (20cm gari)
 
gara glāze vai burciņa
gara glāze vai burciņa
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Helovīna ēdieni
  • Lieldienu receptes
  • Citi saldēdieni
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Pavisam jautrs veids, kā pasniegt individuālas šokolādes kūku porcijas – šokolādes kūkas bumbiņas liek uz kociņiem, un apviļā izkausētā šokolādē. Lielisks variants, kā atsvaidzināt svinību galdu, piedāvājot ko nedaudz atšķirīgu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Šokolādes biskvītu pagatavo pēc kādas kūku receptes, piemēram, šīs vai šīs. Šokolādes biskvītu sadrupini vai sasmalcini virtuves kombainā.

    Sadrupinātajai kūkai pievieno šokolādes krēmu, kuru arī vari pagatavot pēc šīs receptes, vai izmantot nedaudz izkausētu nutellu. Masu kārtīgi sajauc.

    No kūkas un šokolādes krēma masas izveido 12 bumbiņas, kuras liek uz cepamā papīra, kas uzlikts uz virtuves dēlīša. Ļauj kūkas bumbiņām sastingt aptuveni stundu.

    Tumšo šokolādi izkausē traukā, kas likts ūdens peldē (vai uz lēnas uguns). Ņem konfekšu kociņus un tā galus iemērc izkausētajā šokolādē, bet pēc tam – šokolādes kūciņās.

    Tā izdara ar visām 12 kūciņām. Tās atstāj uz dažām minūtēm, lai kociņi nostiprinātos.

    Pēc tam ņem kūciņas uz kociņa un apviļā izkausētā tumšajā šokolādē, lai būtu noklāta visa to virsma.

    'Cake pops' virsiņas nokaisa ar krāsainajiem cukura graudiņiem, kamēr šokolāde vēl nav pilnībā sacietējusi.

    Izdekorētās kūciņas uz kociņa liec burciņā vai glāzē.

    Labu apetīti!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form