Foto: Privātais arhīvs
Brīvdienu svētku sajūtu varam radīt vien paši. Lai iepriecinātu sevi, pagatavo kārumu – tumšās un baltās šokolādes kūciņas uz kociņa ar skaistiem rotājumiem. Recepti iesaka gardēde Madara Putniņa.
90Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

24 gab.cepumi140 gkrēmsiers1 TKkanēlis1 ĒKkausēts sviests1 ĒKmedus šokolāde dekori

Sagatavošana

1

Sadrupini cepumus.

2

Pievieno krēmsieru, sviestu, medu, kanēli un kārtīgi samaisi.

3

No masas veido bumbiņas un liec ledusskapī uz 1 stundu.

4

Izkausē šokolādi.

5

Kociņa galu iemērc šokolādē un iespraud katrā bumbiņā, liec ledusskapī 10 minūtes.

6

Katru bumbiņu mērcē šokolādē un dekorē ar rotājumiem.

7

Liec ledusskapī, līdz šokolādes kārta sacietē.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!